מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות, ו Linguine alle Vongole (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, לשלב 8 ליטרים של מים לרתיחה ומלח. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים לינגוויני ומבשלים עד 1 דקה קצר של אל דנטה על פי הוראות החבילה (פסטה עדיין צריכה להיות די מוצקה).
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, במחבת sauté גדול על חום גבוה בינוני, חום 6 כפות שמן זית נוסף עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף שום ו sauté עד רק זהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים צדפות 1 פתיתי פלפל אדום כף ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
צדפות
5
מוסיפים יין, עגבניות ומיץ, ו 1/2 כוס פטרוזיליה ומבשלים, חשוף, רק עד צדפות פתוחות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פטרוזיליה
צדפות
מיץ
יין
6
שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז לינגוויני ולהוסיף למחבת. מבשלים, משליך מדי פעם, עד לינגוויני הוא פשוט רך, על 1 דקה. במידת הצורך, להוסיף כמה מי בישול שמורות כדי לשמור על לח.