לינגוויני עם רוטב צדפות
לינגוויני עם רוטב צדפות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, שמן זית, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, ו לינגוויני עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בתנור הולנדי על פי הוראות החבילה.
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי; להפריש.
להמס חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף פטריות ושום, ו לטגן 5 דקות או עד פטריות מכרז.
מוסיפים צדפות, יין לבן, בזיליקום, ואת 4 המרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מערבבים מיץ צדפות שמורות לתוך פסטה בתנור הולנדי; לבשל מעל חום בינוני 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף תערובת פטריות, משליך למעיל.
* 1 כפית. ניתן להחליף תיבול איטלקי מיובש.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו במטחנה הטרייה של דין יעקב כל תיבול טבעי.