קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף חצי שיני שום. להביא את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד השום הופך חום זהוב. כאשר השום הוא חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום. שים 3 1/2 תריסר צדפות במחבת עם היין ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את הצדפות מהמחבת ולהפחית את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תן לצדפות להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר אותם מן הפגזים ואת המילואים. זרוק את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
5
יוצקים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
6
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מעיל אותו מחבת סאוט שוב עם שמן זית ולהוסיף את שיני השום הנותרים וקמצוץ גדול של פתיתי פלפל כתוש. להביא את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד השום הופך חום זהוב. כאשר השום הוא חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הצדפות גלם הנותרים ואת הצדפות שמורות בישול נוזלי למחבת. בעת הוספת נוזל הצדפה השמורה, הקפד לבדוק חול וחצץ בתחתית, אתה עלול לאבד את שתי כפות האחרונות של מיץ אבל זה טוב יותר מאשר חול בפסטה שלך! מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיץמיץ
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בעוד הצדפות מתבשלות, זרוק את הלינגוויני לתוך המים הרותחים המלוחים ומבשלים עד שהפסטה היא מאוד "אל דנטה" אולי דקה או פחות ממה שהקופסה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
צדפותצדפות
פסטהפסטה
מיםמים
10
הסר את הצדפות המבושלות בקונכיות שלהם מהמחבת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את החמאה וצדפות מבושלות שהוסרו מהקונכיות שלהם בחזרה למחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה וזורקים פנימה את הפסטה המבושלת ואת העשבים. מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב עד שהרוטב נצמד לפסטה. כבה את החום ולזרוק את פרמזן מגורר-רג ' יאנו, אם משתמשים, ולסיים עם טפטוף של שמן גמר שמן שמן גדול ושמן. לזרוק או לערבב במרץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
עשבי תיבולעשבי תיבול
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מחלקים את הפסטה למנות ומקשטים עם הצדפות שעדיין בקונכיות שלהם וקצת יותר מגולח Parmigiano-רג ' יאנו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
פסטהפסטה
13
זה לא יגרום לך לרצות לשתוק!