זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף חצי שיני שום. להביא את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד השום הופך חום זהוב. כאשר השום הוא חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום. שים 3 1/2 תריסר צדפות במחבת עם היין ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן זית
צדפות
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את הצדפות מהמחבת ולהפחית את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
תן לצדפות להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר אותם מן הפגזים ואת המילואים. זרוק את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
5
יוצקים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
6
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מעיל אותו מחבת סאוט שוב עם שמן זית ולהוסיף את שיני השום הנותרים וקמצוץ גדול של פתיתי פלפל כתוש. להביא את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד השום הופך חום זהוב. כאשר השום הוא חום זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן זית
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיף את הצדפות גלם הנותרים ואת הצדפות שמורות בישול נוזלי למחבת. בעת הוספת נוזל הצדפה השמורה, הקפד לבדוק חול וחצץ בתחתית, אתה עלול לאבד את שתי כפות האחרונות של מיץ אבל זה טוב יותר מאשר חול בפסטה שלך! מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מיץ
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בעוד הצדפות מתבשלות, זרוק את הלינגוויני לתוך המים הרותחים המלוחים ומבשלים עד שהפסטה היא מאוד "אל דנטה" אולי דקה או פחות ממה שהקופסה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
צדפות
פסטה
מים
10
הסר את הצדפות המבושלות בקונכיות שלהם מהמחבת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את החמאה וצדפות מבושלות שהוסרו מהקונכיות שלהם בחזרה למחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה וזורקים פנימה את הפסטה המבושלת ואת העשבים. מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב עד שהרוטב נצמד לפסטה. כבה את החום ולזרוק את פרמזן מגורר-רג ' יאנו, אם משתמשים, ולסיים עם טפטוף של שמן גמר שמן שמן גדול ושמן. לזרוק או לערבב במרץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
Parmigiano Reggiano
חמאה
קונכיות פסטה
צדפות
עשבי תיבול
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מחלקים את הפסטה למנות ומקשטים עם הצדפות שעדיין בקונכיות שלהם וקצת יותר מגולח Parmigiano-רג ' יאנו, אם תרצה.