ליצ'י סורבה עם סלסה פירות
ליצ'י סורבה עם סלסאן פירות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מים, ליצ'י בסירופ כבד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בוקו ליצ'י שרבט (קוקוס וליצ' י סורבה), ליצ'י וג' ינג'ר סורבה, ו סורבה קוקוס ליצ'י.
הוראות
מערבבים את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
הסר מן החום; תערובת זן דרך שכבה כפולה של גזה מצופה מסננת לתוך קערה. להשליך מוצקים.
מסננים lychees דרך מסננת לתוך קערה, הזמנת 1/2 כוס נוזל; להשליך הנותרים נוזל.
שלב ליצ ' י ונוזל 1/2 כוס בבלנדר, ולעבד עד חלקה. מסננים תערובת דרך שכבה כפולה של מסננת בדולח לתוך קערה על תערובת ג ' ינג ' ר. תשליך את עיסת ליצ ' י.
יוצקים את תערובת ליצ ' י וסירופ זנגביל לתוך מקפיא מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית את סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מגישים סורבה עם סלסה פירות.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.