אם יש לך גבינת פטה, קינואה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו ללא גלוטן הריסה קלוי טאקו בטטה, אורז שחור עם דלעת צלויה, הריסאן וגבינת עיזים {ללא גלוטן, + צמחוני}, ו סלט קוצצים סתיו עם סלק קלוי + תפוחי אדמה מתוקים ורוטב תפוח (ללא גלוטן & טבעוני בקלות!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, לזרוק מרכיבים מילוי תפוחי אדמה, ציפוי חתיכות באופן שווה. סדר על גיליון עוגיות גדול ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.