קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה
ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת צ'דר, נתרן מופחת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח אורז מתוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב, ללא גלוטן חלב מקרוני וגבינה טבעוני חינם, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מלא בינוני (3 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ופסטה. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ במהלך הדקות הראשונות של הבישול. מניחים מסננת בכיור מנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בסיר גדול (5 1/2 ליטר), להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים שום וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד השום שקוף, על דקה אחת
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
לעבור להקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים קמח אורז מתוק. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד חום סמיך וקליל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוקקמח אורז מתוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
באדים איטיים ויציבים מוסיפים מרק עוף וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
להקציף עד שהתערובת מתעבה. מבשלים עד שהתערובת עבה ויצורים לבועה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בדוק פסטה. כאשר הוא כמעט רך, לנקז ולחזור סיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
תסיים להכין את הרוטב. הפעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מוסיפים גבינה, קומץ אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים בעדינות באמצעות כף עץ עד גבינה נמסה. הרוטב צריך להיות חלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
מוסיפים פסטה לרוטב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
יוצקים לתוך תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
15
אופים עד הרוטב מבעבע וקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על או 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
הסר מחבת מהתנור ולאפשר להתקרר במשך עשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות