ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה
ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת צ'דר, נתרן מופחת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח אורז מתוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב, ללא גלוטן חלב מקרוני וגבינה טבעוני חינם, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
מלא בינוני (3 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ופסטה. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ במהלך הדקות הראשונות של הבישול. מניחים מסננת בכיור מנקזים את הפסטה.
בסיר גדול (5 1/2 ליטר), להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים שום וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד השום שקוף, על דקה אחת
מוסיפים קמח אורז מתוק. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד חום סמיך וקליל, כשלוש דקות.
באדים איטיים ויציבים מוסיפים מרק עוף וחלב.
להקציף עד שהתערובת מתעבה. מבשלים עד שהתערובת עבה ויצורים לבועה. כבה את החימום.
בדוק פסטה. כאשר הוא כמעט רך, לנקז ולחזור סיר בישול.
תסיים להכין את הרוטב. הפעל חום נמוך.
מוסיפים גבינה, קומץ אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים בעדינות באמצעות כף עץ עד גבינה נמסה. הרוטב צריך להיות חלק.
מוסיפים פסטה לרוטב. מערבבים לשלב.
יוצקים לתוך תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה על גבי הפסטה.
אופים עד הרוטב מבעבע וקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על או 25-30 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולאפשר להתקרר במשך עשר דקות לפני ההגשה.