ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות צ'דר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות צ'דר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-882 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח אורז, חמאה, קיצור ירקות מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים ללא גלוטן צ'דר מפרץ, ביסקוויטים ללא גלוטן Chesapeake Cheddar Bay Biscuits, ו עוגיות צ'דר ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. קו אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. (אין לך מעבד מזון? השתמש קערה בינונית לטאטא מרכיבים יחד.)
חותכים קיצור חמאה לתוך מרכיבים יבשים על ידי פועם מעבד מזון כמה פעמים. קיצור וחמאה חתיכות צריך להיות בערך בגודל של אפונה קטנה. (אם עושים את זה ביד, לחתוך התקצרות וחמאה לתוך החומרים היבשים עם או חותך מאפה או על ידי שפשוף השומנים בידיים שלך.)
מוסיפים חלב וגבינה ודופק עד לקבלת הבצק. (מערבבים לשלב אם עושים את זה ביד.)
ברגע שהבצק מגיע יחד, לעצור את מעבד המזון.
טיפת בצק, על 1/4 כוס כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים במשך 18-20 דקות או עד חום זהוב.