ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 409 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, מסטיק קסנטן, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה, ו ללא גלוטן יום שלישי: S ' More פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מתלי תנור במרכז באמצע התנור. מחממים תנור ל 218°.
לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז חום, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערת ערבוב גדולה או קערה של מעבד מזון.
להקציף או מעבד מזון דופק לשלב.
מוסיפים חמאה קרה או קיצור.
חותכים חמאה לקמח עד חמאה היא בגודל של אפונה תינוק. אם החמאה היא משולבת מדי, הקרקרים לא יהיו כמו קשקשים.
הוסף מים. מערבבים או דופק מעבד מזון עד הבצק נוצר. הבצק יהיה מוצק. אם הבצק יבש, מוסיפים כף נוספת של מים.
מניחים בצק בין שתי חתיכות נייר קלף. (קלף צריך להיות על 12 x 16 אינץ'.)
הסר פיסת נייר קלף עליונה. החלק את הבצק על תבנית אפייה מעוטרת. בצק זין בכל רחבי עם מזלג. באמצעות גלגל פיצה, לחתוך בצק לחתיכות בגודל קרקר. מפזרים בנדיבות מלח כשר על כל החלק העליון של הבצק.
אופים עד קרקרים הם חום זהוב, על 20 דקות.
הסר פאן מהתנור ולאפשר קרקרים להתקרר. ברגע מגניב, לשבור קרקרים לגזרים, במידת הצורך. (קרקרים בדרך כלל להתפרק בעת אפייה.)