למינגטונים
Lamingtons עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, חלבונים ביצה, חלמוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו למינגטונים, למינגטונים, ו למינגטונים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ ' תבנית אפייה מתכת מרובע עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף, המאפשר נייר קלף להאריך על קצה המחבת.
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 6 כפות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים חלמונים ביצים הנותרים 6 כפות סוכר מגורען בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד עבה וחיוור (כ 3 דקות). מקציפים בוניל. בעדינות לקפל תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת לבן ביצה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; לנפות תערובת על תערובת ביצה, 1/3 כוס בכל פעם; לקפל פנימה. הבלילה כפית למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה חוט; להסיר עוגה מהמחבת, באמצעות צדדי נייר קלף כמו ידיות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט (עם נייר קלף במקום). לעטוף עוגה ונייר קלף בניילון נצמד; צמרמורת 2 שעות.
הסר לעטוף פלסטיק מעוגה; מניחים עוגה (עם נייר קלף במקום) על קרש חיתוך.
חותכים עוגה לתוך 16 ריבועים, באמצעות סכין משונן.
מערבבים חלב ושוקולד קצוץ בסיר קטן; מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד שהשוקולד נמס.
הסר מהחום; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר וקקאו, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מניחים קוקוס בקערה בינונית. לטבול ריבועי עוגה, 1 בכל פעם, לתוך תערובת שוקולד נמס, באמצעות 2 מזלגות כדי להפוך בעדינות את העוגה למעיל; לגרד עודף שוקולד בצד של פאן.
מניחים עוגת מצופה שוקולד בקוקוס, באמצעות 2 מזלגות כדי להפוך בעדינות את העוגה למעיל.
מניחים lamingtons על מתלה תיל; לתת לעמוד 15 דקות או עד שוקולד מוגדר.