לפת מחית תפוחי אדמה
פירה לפת יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך חמאה, שמנת, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. נסו לפת מחית תפוחי אדמה, מחית תפוחי אדמה ולפת מוקרם, ו פירה רוטבגה (לפת צהובה או שוודית) ותפוח אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים תפוחי אדמה ולפת 1/4 אינץ ' עבה. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות או עד מזלג מכרז.
ניקוז. שוט תפוחי אדמה מבושלים unpeeled ולפת עם מיקסר חשמלי, ערבוב עד חלקה למדי (לא overbeat אותם; כמה גושים נחמדים).
מוסיפים שמנת חמה, חמאה ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שוט שוב עד מעורבב. התאם עובי על ידי הוספת קרם יותר, אם תרצה בכך.