לפת שמנת עם מרק פפריקה
. אם יש לך בצל, עלי קורנית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק לפת קרמי, מרק לפת קרמי, ו מרק עוף מוקרם מהיר ופפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מוסיפים לפת, ולאחר מכן בצל; לטגן, ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, עד ירקות מתחילים להפוך חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מוסיפים פפריקה, טימין ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד לפת הם במכרז, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.