מאהי מאהי סטייקים עם סלסה מנגו וקארי קוסקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים מהי מהי עם סלסאן מנגו וקארי קוסקוס. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. לך לחנות ותביא טפטוף שמן זית, סראנו, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאהי מאהי סטייקים עם סלט מנגו וקארי קוסקוס, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו.
הוראות
מחבת גריל מחממת מראש או גריל חשמלי מקורה לחום גבוה. לסחוט מיץ של 1 ליים על דגים.
לטפטף סטייקים עם קצת שמן ולשפשף שמן לתוך דגים למעיל. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל. מבשלים סטייקים 5 דקות בכל צד על גריל חם.
כדי להרכיב סלסה, לשלב את כל החומרים לסלסה בקערה קטנה.
כדי להפוך קוסקוס, להביא מרק או מים לרתיחה עם אבקת קארי, מלח, שמן, וצימוקים.
מוסיפים נוזל רותח לקערה ומכסים.
תנו לקוסקוס לעמוד 10 דקות. Fluff קוסקוס עם מזלג ולשלב עם בצל ירוק, גזר, חתיכות תפוז, ושקדים.
דגים מובילים עם סלסה ומגישים עם מנות נדיבות של קארי קוסקוס.
יש לי כמה צ ' יפס גורמה על יד לנשנש עם סלסה שאריות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.