קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

מאהי צ'ורו עם סלט חלפיניו ואיולי קינמון

מאהי צ'ורו עם סלט חלפיניו ואיולי קינמון
המתכון מאהי צ'ורו עם סלט ג' לפנו ואיולי קינמון מוכן בערך 1 שעה ו 30 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם כרוב, עמילן תירס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה מוצק. נסו בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי, קישואים עטופים מאהי מאהי עם איולי עגבניות, ו מאהי מאהי טאקו דגים עם סלט צ'יפוטלה ורוטב אננס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחלקים אחידים לאורך, כך שיתאים לצורת קליפת טאקו או טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
דגיםדגים
2
בלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, עמילן התירס, החלב והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
שים את רצועות מאהי מאהי לתוך הבלילה, לזרוק בעדינות כדי המעיל ולתת לו למרינדה לפחות 1 שעה. מערבבים מדי פעם, כדי שעמילן התירס לא יתייצב בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מאהי מאימאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בזמן שהדגים מרינדים מכינים את האיולי: במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את החלמונים, גרידת התפוז, מיץ התפוזים, השום, המלח והקינמון. דופק את החומרים עד שהם מעורבבים היטב ואז, כשהמעבד פועל, לאט מאוד מתחילים להוסיף את שמן הקנולה. המרקם שאתה מחפש הוא של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן קנולהשמן קנולה
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
שוםשום
איוליאיולי
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
סלט: בקערה גדולה משלבים את הכרוב, הג ' לפנוס, גרידת הליים, מיץ הליים, הדבש, המלח והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
גרידת לייםגרידת ליים
כרובכרוב
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים מחבת טפלון קטנה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את כל החומרים לערבב תבלינים ומבשלים עד קלוי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסירים מהאש.
8
ממלאים מחבת גדולה ועמוקה עם דפנות ישרות, חצי הדרך למעלה עם שמן קנולה ומניחים אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
מכניסים את חתיכות המהי המהי לשמן ומבשלים כ -2 דקות בצד. בסיום מוציאים למגבת נייר לניקוז ומפזרים מיד את תערובת התבלינים הקלויה. אתה יכול ללכת כבד או קל עם התבלין כמו שאתה אוהב. חזור על תהליך זה עד שכל הדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
תערובת תיבולתערובת תיבול
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
הניחו 1 עד 2 חתיכות דג בכל קליפת טאקו או טורטיה מחוממת. למעלה עם איולי וסלט ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
איוליאיולי
דגיםדגים
12
מטבחי רשת מזון לא בדקו את המתכון הזה ולכן איננו יכולים לייצג את התוצאות.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברקרקע זרע אניסקרקע זרע אניס3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות4שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה2חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8smallsקונכיות טאקו תירס קשות או טורטיות קמח רכות קטנותקונכיות טאקו תירס קשות או טורטיות קמח רכות קטנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1קטןכרוב ירוק, קרוע דקכרוב ירוק, קרוע דק12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקינמון טחוןקינמון טחון11 כף אורגנו מיובשקינמון טחוןקינמון טחון11 כף אורגנו מיובשכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכמון טחוןכמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2jalapenos, קצוץ דקjalapenos, קצוץ דק2לימונים, מקוננים, 5 לימונים, מיציםלימונים, מקוננים, 5 לימונים, מיצים12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה מהי מהי, העור וקו הדם הוסרופילה מהי מהי, העור וקו הדם הוסרו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1כתום, מקונן ומיץכתום, מקונן ומיץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1קטןכרוב אדום, קרוע דקכרוב אדום, קרוע דק2(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
לפני נגראלדה מגיע ממזימה של טמפרניו, זן הענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות המשולבות בחול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי יציב וטאני מובהק.לאחר שהתיישן 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלותו המלאה באה לידי ביטוי בשכבות של פירות תות ריחניים, ליקוריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים ומשיי על החיך.
לפני נגראלדה מגיע ממזימה של טמפרניו, זן הענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות המשולבות בחול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי יציב וטאני מובהק.לאחר שהתיישן 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלותו המלאה באה לידי ביטוי בשכבות של פירות תות ריחניים, ליקוריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים ומשיי על החיך.
ago Negralada comes from a plot of Tempranillo, the noblest Spanish grape variety. The vines are planted in deep gravel soils intermixed with sand at the surface, and produce wines with a distinctive firm, tannic character.Having aged 24 months in new French oak barrels, the wine has now developed its full potential. Its full ripeness comes to the fore with layers of fragrant strawberry fruit, liquorice, herbs and minerals with soft, silky tannins on the palate.