קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מאווי בקרמל בצל וקסדיות ברווז ברביקיו

מאווי בקרמל בצל וקסדיות ברווז ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בצל מקורמל מאווי וקסדיות ברווז ברביקיו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך כוסברה, בצל מאווי, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מטבל בצל מאווי מקורמל, בצל ברביקיו בגריל וגודה גבינה מעושנת, ו חזיר משך וקסדיות בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מעשן לעשן קר.
2
מניחים חזה ברווז על מדף מעשן ולשים במעשן במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
הסר מהמעשן.
4
בקערה קטנה להוסיף מיץ ליים טרי שמנת חמוצה ומערבבים. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומקררים עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
מניחים את שדי הברווז במחבת סאוטה חסינת קנה מידה ומניחים בתנור. ברווז צלוי במשך 10 דקות או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
8
באמצעות סכין חדה, קוביות שד הברווז לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים ברווז קצוץ ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ברוטב ברביקיו ומביאים לרתיחה ומיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ברווז שלםברווז שלם
11
מניחים 4 טורטיות קמח על קרש חיתוך נקי. מחלקים את תערובת הברווז על טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
מפזרים את הבצל המוקפץ מאווי, מנגו, צ ' ילי poblano, בצל אדום, גבינה וכוסברה באופן שווה על תערובת ברווז. למעלה עם 4 טורטיות הנותרים מברשת כל צד עם שמן קנולה. להביא מחבת גדולה או מחבת מחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
מאווי בצלמאווי בצל
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מניחים 1 ערימת טורטייה במחבת או מחבת ומבשלים עד חום זהוב או כ 3 דקות. שימוש במרית להעיף טורטייה מעל לבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
הסר מן המחבת ואת המקום על חיתוך הלוח לחתוך 6 פלחי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מניחים על צלחת חמה ושמנת לימון חמוץ על כל טריז ומקשטים עם sprig כוסברה. חזור עם ערימות טורטייה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.