מאייר-עוגת לימון
מאייר-עוגת לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, שקדים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון קל של מאייר), עוגת חטיף לימון מאייר עם ציפוי גבינת שמנת לימון # סאנדייסופר, ו מאייר לימון ושמן זית עוגת שיפון עם לימון פרג (מתכונים דומים).
הוראות
שמים לימונים שלמים בסיר גדול על אש גבוהה, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך, כ-30 דקות.
מסננים; מעבירים לקערת מי קרח. כאשר לימונים הם מגניב, לחתוך לרבעים בעדינות להסיר זרעים, שמירה על מיץ ככל האפשר. מערבולת לימונים במעבד מזון עד שהם הופכים חלקה, עבה טהור.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
חמאה וקמח 9 אינץ'. מחבת עם שפה נשלפת. במעבד מזון, שקדים הדופק עד אגוזים דומים קמח תירס גס. מכניסים לקערה גדולה ומוסיפים 1/2 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לשלב.
בקערה גדולה אחרת, מקציפים יחד חלמונים וסוכר עד צהוב סמיך וחיוור. מערבבים לימון טהור תמצית שקדים.
מוסיפים תערובת שקדים ומערבבים לשילוב. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר מסוכר. הניחו בצד.
בקערה גדולה אחרת מקציפים חלבונים ליצירת פסגות יציבות. מקפלים בעדינות חלבונים לבלילה.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים עד הקצוות של העוגה מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 שעה. מצננים על מתלה למשך 15 דקות, ואז מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
בקערה קטנה שלבו אבקת סוכר ומיץ לימון.
מקשטים בפרוסות לימון ומגישים.