מאכלי ים ואפייה בראנץ ' גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאכלי ים וגבינה בראנץ '. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק יכול, חלב, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו אפיית בראנץ ' עם שלוש גבינות, עוגת בראנץ ' עם גבינה וסרטנים, ו בראנץ ' ביצים לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל בחמאה 5 עד 7 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שרימפס; לבשל עד שרימפס להפוך ורוד, ערבוב מדי פעם.
מורחים 3 פרוסות לחם עם פסטו. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם פשוטה 1, לחיצה בחוזקה יחד.
חותכים כריכים לקוביות 1/2 אינץ'.
שכבת חצי קוביות לחם בתבנית אפייה.
מפזרים חצי מהגבינה. למעלה עם כל תערובת פטריות, בשר סרטנים לבבות ארטישוק. למעלה עם מחצית הנותרים של קוביות לחם וגבינה.
בקערה גדולה, להכות ביצים. הכה בחלב, מלח ופלפל אדום טחון.
יוצקים על לחם, דוחפים לחם לתערובת חלב כדי להרטיב לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
תנור חום עד 177°. לחשוף תבנית אפייה; אופים 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך לריבועים.