מאפה לחם תירס מתובל בבשר בקר
המתכון מתובל סנדלר לחם תירס בשר בקר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, קאיין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם תירס מאפה ירקות, אפיית בקר לחם תירס, ו Zesty בשר בקר לחם תירס ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. שמן קל 9 1/2 אינץ ' (קיבולת 6 כוס) צלחת עוגה.
מבשלים בצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות הם זהובים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, שוברים גושים גדולים, עד שכבר לא ורוד, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים סוכר, תבלינים, 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ומבשלים במהירות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, 8 עד 10 דקות.
בעוד בקר רותח, לטאטא יחד קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
להקציף יחד חלב, ביצה, ונותר 2 כפות שמן בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח תירס עד רק בשילוב. מקפלים פנימה 1/2 כוס גבינה.
כפית בישלה בשר מתובל לצלחת עוגה עם כפית מחוררת, הזמנת מיצים במחבת. לרפרף ולהשליך שומן ממיצים אם תרצה, ואז לשפוך מיצים על בשר בצלחת עוגה.
כף 4 תלוליות של בלילת לחם תירס על בשר בקר, ואז מפזרים הנותרים 2 כפות גבינה על הבלילה.
אופים עד עץ לבחור או שיפוד מוכנס לתוך מרכז לחם תירס יוצא נקי, 15 עד 25 דקות.