מאפים מלאים באפרסק
מאפים מלאים באפרסק הם תוספת שמגישה 6. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 402 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מילוי פאי דובדבנים, תוספת מוקצפת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 32%. מאפים מלאים בכרוב, מאפים מלאים בדלעת, ו מאפים במילוי ריקוטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
על משטח מקומח קלות, נפרשים מאפה ומגלגלים ל -3 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים לאורך קווי קיפול לשלושה חלקים.
חותכים כל חתיכה לחצי לרוחב; מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
מקציפים חלבון ביצה ומים; מברישים מעל מאפה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 9-11 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
מחלקים כל מאפה לשניים אופקית.
שלב מילוי פאי ותמצית; כף מעל חצאי המאפים התחתונים. למעלה עם ציפוי מוקצף צמרות מאפה.