מאפינס בטטה
אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון טחון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . מתכונים דומים: מאפינס בטטה, מאפינס בטטה, ו מאפינס בטטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שימורי מאפין גריז להחזיק 12 מאפינס.
לטאטא יחד סוכר חום, שמן, וניל וביצים בקערה קטנה.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, תבלינים, מלח, בטטות מגורדות בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, ויוצקים בתערובת הביצה. מערבבים את תערובת הביצה, בהדרגה לשלב אותו עם תערובת הקמח. מערבבים את הצימוקים והאגוזים
כפית הבלילה לתוך הפחים. אני אוהב למלא כל פח לשפת כדי להכין כובע גדול.
אופים את המאפינס במשך 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לאמצע יוצא נקי. קח את המאפינס מהתנור ולהפעיל סכין קילוף בזהירות סביב כל מאפין, ואז להפוך את המחבת, ולהפיל קצה אחד על משטח העבודה שלך כדי לשחרר את המאפינס.