הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בננות, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס קראנץ בננן שיבולת שועל, מאפינס בננה קראנץ, ו מאפינס בננה קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
קו 18 כוסות מאפין גדולות עם ספינות נייר. לנפות את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
ספינות מאפינס
קערה
4
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
מערבבים את הביצים, החלב, הוניל, ואת הבננות פירה, ומוסיפים אותם לתערובת קמח וחמאה. לגרד את הקערה ולהתמזג היטב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מקפלים את בננות חתוכות לקוביות, אגוזי מלך, גרנולה, וקוקוס לתוך הבלילה. כפית את הבלילה לתוך ספינות הנייר, מילוי כל 1 לחלק העליון. למעלה כל מאפין עם שבבי בננה יבשים, גרנולה, או קוקוס, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
בננה צ ' יפס
בננה
קוקוס
גרנולה
אגוזי מלך
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד צמרות חומות קיסם יוצא נקי. מגניב מעט, להסיר מן המחבת, ומגישים.