מאפינס גבינת שמנת תפוחים
מאפינס גבינת שמנת תפוח הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גבינת שמנת, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת תפוחים קרם גבינה מאפינס, מאפינס תפוחים גבינת שמנת, ו מאפינס תפוחים שמנת חמוצה מלאה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 15 כוסות מאפין עם כוסות אפייה נייר. שמור 1 כף של סוכר חום במאפינס למילוי.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, לערבב סוכר חום שנותר מאפינס, 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח על מהירות נמוכה עד מעורב. שמור 1 כף של ביצה מוכה למילוי.
מוסיפים שמן, רסק תפוחים, וניל וביצה שנותרה לתערובת קמח. הכה במהירות בינונית עד מעורב. עם כפית, מערבבים בתפוח.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, את שמורות 1 כף סוכר חום ושמור 1 כף ביצה. מלאו כוסות מאפין מעט פחות מחצי מלא הבלילה. למעלה כל אחד עם תערובת 1 כפית גבינת שמנת. למעלה עם כפית של הבלילה שנותרה למלא כוסות 2/3 מלא. בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים streusel; מפזרים על הבלילה.
אופים 22 עד 26 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהמחבת. מגניב מעט, כ -10 דקות.