מאפינס חמוציות-תפוז
אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מאפינס חמוציות-תפוז, מאפינס אוכמניות כתומות, ו מאפינס תפוזים חמוציות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. להפריש 1 כף סוכר.
מערבבים קמח, שאריות סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה; יוצרים באר במרכז התערובת.
שלב קליפה, מיץ, שמן וביצה בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים ב חמוציות ואגוזים. הבלילה כפית לתוך 16 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם סוכר שמור.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפעל סכין או מרית סביב הקצה החיצוני של כל כוס מאפין. בזהירות להסיר כל מאפין; מקום על מתלה חוט.