מאפינס סובין ברנדי
גשו לסופר וקנו סובין חיטה, ברנדי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, ו מאפינס סובין הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 12-מאפין פח עם כוסות מאפין או גריז עם ספריי בישול או חמאה.
מניחים סובין על תבנית אפייה ואופים במשך 6-8 דקות, זורק פעם אחת עד סובין מריח קלוי.
מערבבים צימוקים וברנדי יחד, ואם אפשר לתת לשבת במשך שעה או יותר עד plumped. אם לא, לחמם בעדינות על אש נמוכה, לוודא אלכוהול לא להצית.
מערבבים יחד חלב חמאה, מים, סוכר חום, שמן צמחי, ביצה וחלבון ביצה עד לשלב ביסודיות. בקערה אחרת משלבים קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסובין קלויים ומערבבים היטב.
מערבבים יחד תערובת חלב חמאה ותערובת צימוקים / ברנדי ולאחר מכן לשלב עם מרכיבים יבשים.
מלא כל כוס מאפין באופן שווה עם הבלילה ואופים עד מרכז כל מאפין מוגדר, על 30 דקות.
מגישים עם חמאה בטמפרטורת החדר וקפה חם עם ברנדי.