מאפינס ריבס
מאפינס ריבס דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לך ריבס, אגוז מוסקט טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 16%. נסו מאפינס ריבס, מאפינס ריבס, ו מאפינס ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוס מאפין פח, או קו עם מצעים נייר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט, 2 כפות של חמאה מומסת, שמן וביצה. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר חום, סודה לשתייה ומלח.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש, ומערבבים עד רק מעורבב. מקפלים פנימה ריבס. כפית לתוך פח מאפין מוכן, מילוי כוסות לפחות 2/3 מלא.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, שקדים, ו 2 כפיות חמאה מומסת. כף מעל החלק העליון של המאפינס, ולחץ למטה בקלילות.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד צמרות באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. מגניב במחבת במשך כ 15 דקות לפני הסרת.