מאפינס רסק תפוחים
מאפינס רסק תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם רסק תפוחים, ציפורן טחון, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מאפינס שיבולת שועל, מאפינס רסק תפוחים, ו מאפינס רסק תפוחים-שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, allspice, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן, זנגביל, ומלח יחד בקערה.
לנצח קיצור עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה נפרדת עד חלקה; להוסיף דבש ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קיצור, לסירוגין עם רסק תפוחים, עד הבלילה חלקה. מקפלים בצימוקים ואגוזים. כפית על 2 1/2 כפות הבלילה לתוך כל כוס מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.