מאפינס רסק תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם רסק תפוחים, ציפורן טחון, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מאפינס שיבולת שועל, מאפינס רסק תפוחים, ו מאפינס רסק תפוחים-שיבולת שועל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
לנצח קיצור עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה נפרדת עד חלקה; להוסיף דבש ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קיצור, לסירוגין עם רסק תפוחים, עד הבלילה חלקה. מקפלים בצימוקים ואגוזים. כפית על 2 1/2 כפות הבלילה לתוך כל כוס מאפין.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
קיצור
צימוקים
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
דבש
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.