קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
אירועיםחג המולד
מגזין

מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות

מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מיץ לימון, ציפורן טחון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos).

הוראות

1
הליבה כרוב לקצוץ בערך. בסיר גדול או תנור הולנדי, להמיס 1 כף החמאה על חום בינוני לבשל את הכרוב עד שהתרכך, אבל לא חום (או שזה יהיה מריר).
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את היין, ציר עוף, וציפורן. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות; הכרוב צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
ממיסים את שאר 2 כפות חמאה (אתה יכול לעשות את זה בקערה קטנה במיקרוגל) ומערבבים בקמח כדי ליצור משחה. מערבבים אותו לתוך הכרוב, מוסיפים את חמוציות, וממשיכים לבשל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות נוספות, עד שהכל רך ועבה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5
מגישים באופן מיידי.