מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מיץ לימון, ציפורן טחון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos).
הוראות
הליבה כרוב לקצוץ בערך. בסיר גדול או תנור הולנדי, להמיס 1 כף החמאה על חום בינוני לבשל את הכרוב עד שהתרכך, אבל לא חום (או שזה יהיה מריר).
מוסיף את היין, ציר עוף, וציפורן. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות; הכרוב צריך להיות רך.
ממיסים את שאר 2 כפות חמאה (אתה יכול לעשות את זה בקערה קטנה במיקרוגל) ומערבבים בקמח כדי ליצור משחה. מערבבים אותו לתוך הכרוב, מוסיפים את חמוציות, וממשיכים לבשל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות נוספות, עד שהכל רך ועבה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.