מבפנים החוצה חמאת בוטנים Sâ € ™ Mores ברים
מבפנים החוצה חמאת בוטנים Sâ™ברים Mores יכול להיות רק תבלין אתה מחפש. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 263 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם קיצור ירקות, קרקרים, קרם מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הפוך חמאת בוטנים ונוטלה בננה s ' mores, חמאת בוטנים עוגיות מרשמלו, ו עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בזהירות לפרק את קרקרים גרהם לאורך הקווים שבו הם הבקיע, מניב 4 מלבנים מכל קרקר.
מניחים חצי מהם החוצה עם קצת מקום ביניהם עליהם על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
לגרד את חמאת הבוטנים ואת מוך לתוך שתי שקיות מאפה חד פעמיות מצויד טיפים גדולים או לתוך 2 גלון בגודל רוכסן שקיות העליון (אשר לאחר מכן סגור מכווצת). אם משתמשים ברוכסן העליון שקיות, לסחוט את הסתימות לכיוון פינה אחת, לסובב את התיק כדי למנוע ממנו להשפריץ בחזרה לחלל הריק, להשתמש עניבה טוויסט להחזיק אותו במקום לגזור את הפינה.
מקטרת את כל קרקר בחמאת בוטנים. בצע זאת על ידי לחיצה על מנה של קרם מרשמלו על הגודל של שיש או ניקל למרכז של כל שורה של חמאת בוטנים. מעל כל אחד מאלה עם עוד כיכר קרקר גרהם. הניחו בצד בעת הכנת ציפוי השוקולד.
שלב את שבבי שוקולד או גושים ושמן קוקוס או קיצור בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות. מערבבים היטב, לחזור למיקרוגל, וחום על גבוה ב 30 התפרצויות שניות, ערבוב לאחר כל פרץ, עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה.
הרימו כריך קרקר/חמאת בוטנים/מרשמלו אחד בכל פעם, הורידו אותו לשוקולד המומס, הפכו אותו למעיל לחלוטין, והשתמשו בשני מזלגות כדי להרים אותו, ואפשרו לשוקולד העודף להתנקז לחלוטין ככל האפשר לפני שהועברו חזרה ליריעת הקלף המצופה. חזור עם כריכי גרהם הנותרים.
מפזרים את צמרות עם פיסות חלמית מיקרו, אם תרצה, ולאפשר את השוקולד להגדיר. אלה טובים מאוחסנים בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
כמה הערות בישול:אין לעקוף את זה, קרם המרשמלו הוא קצת דביק ומסובך. מצאתי את זה הכי קל להעביר את המטבע הקטן של קרם למרכז חמאת הבוטנים ולהחליק סכין על קצה הצנרת כדי לעודד אותו להרפות מאחי קרם המרשמלו שלה בשקית הצנרת. זה היה מוצלח יותר מאשר רק לסובב אותו לתוך קרליקי למעלה. אם אתה מוצא דרך טובה יותר, בבקשה לשתף אותו איתי!קרם המרשמלו אוהב להחליק סביב ולטפטף את חמאת הבוטנים בכיוונים שונים. לא סיפור. פשוט להשתמש קרקר גרהם העליון כדי לעזור להחליק אותו בחזרה למקומו.זה קרקר גראהם העליון? יש לו נטייה מדאיגה להחליק מלמעלה על הגאות של קרם מרשמלו נוזלי. שוב, לא עניין גדול. החלק אותו בחזרה למקום לפני טבילה בציפוי השוקולד. הכל יהיה טוב בסופו של דבר.אל תתקמצן על הבוטנים. butter...It זה הדבק כאן עם כל קרם המרשמלו החלקלק והחלקלק. אם אתה אלרגי לחמאת בוטנים, לך על חמאת חמניות.