קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות77
מגזין

מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד

מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כתף עגל טחון, מלח ופלפל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine, מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד, ו מבשלים את הספר: תרד מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את פורצ 'יני, שומר את הנוזל השריה, וקוצצים בגסות את פורצ' יני. מסננים את הנוזל השריית דרך מסננת רשת בסדר, ומניחים אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את העגל ואת פורצ ' יני קצוץ, ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הדבק הופך צבע חלודה, 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את היין וכוס 1 של פורצ ' יני מתוחים השריית נוזל, ומבשלים 5 דקות, עד היין התאדה כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות ומפחיתים את החום לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
6
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
זרוק את farfalle לתוך המים ומבשלים 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה לציין. ממש לפני הפסטה נעשית, בזהירות למצקת כוס של מי בישול לתערובת העגל. מערבבים את התינוק תרד לתערובת העגל.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות
FarfalleFarfalle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מסננים את הפסטה במסננת, ומוסיפים אותה לתערובת העגל. לזרוק על חום בינוני במשך כ -30 שניות, עד הפסטה מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים מיד, עם פקורינו מגורד בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)