מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כתף עגל טחון, מלח ופלפל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine, מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד, ו מבשלים את הספר: תרד מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את פורצ 'יני, שומר את הנוזל השריה, וקוצצים בגסות את פורצ' יני. מסננים את הנוזל השריית דרך מסננת רשת בסדר, ומניחים אותו בצד.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא קלוי קלות.
מוסיפים את העגל ואת פורצ ' יני קצוץ, ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הדבק הופך צבע חלודה, 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את היין וכוס 1 של פורצ ' יני מתוחים השריית נוזל, ומבשלים 5 דקות, עד היין התאדה כמעט לחלוטין.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומפחיתים את החום לרתיחה נמוכה מאוד.
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.
זרוק את farfalle לתוך המים ומבשלים 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה לציין. ממש לפני הפסטה נעשית, בזהירות למצקת כוס של מי בישול לתערובת העגל. מערבבים את התינוק תרד לתערובת העגל.
מסננים את הפסטה במסננת, ומוסיפים אותה לתערובת העגל. לזרוק על חום בינוני במשך כ -30 שניות, עד הפסטה מצופה יפה.
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים מיד, עם פקורינו מגורד בצד.