לבשל את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי יכול להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי, לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini, ו לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את כל הסורגים של גז משומן היטב או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מערבבים את כל מרכיבי החמאה יחד ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
בזהירות להסיר את המחבת מן הגריל. באמצעות כף, לגרוף את לחנוק מטושטשת מכל אחד החצאים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את החצאים ניקו למחבת גיליון חדשה. באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קל, מעיל שני הצדדים של ארטישוק עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את הארטישוק, לקצץ בצד למטה, על הסורג והגריל עד מסומן היטב חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. הפוך וחזור על הצד השני, צלייה במשך 2 עד 3 דקות. בעוד עדיין לחתוך את הצד, במקום על 1/2 כף החמאה בכל אחד החללים ולאפשר לו להמיס. לסחוט מיץ לימון מעל ומפזרים פטרוזיליה ו fleur de sel.