קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות48
מגזין

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., טאקו שפמנון עם כרוב ליים ורוטב שמנת Chipotle, ו לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הכרוב והמלח במסננת להגדיר על צלחת או תבנית אפייה, לשים צלחת ישירות על הכרוב, ומשקל אותו עם חפץ כבד, כגון פחית גדולה של עגבניות או שעועית, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
לנקז את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3
הנח כמה גיליונות של מגבות נייר על השיש שלך.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
להעביר את הכרוב למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מגלגלים את מגבות הנייר, מחזיק אותו מעל קערה, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט את הלחות נוספת מתוך הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר את הכרוב לקערה קטנה ולהוסיף את קרם ורוטב adobo.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מתבלים היטב את השפמנון משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שפמנוןשפמנון
8
לטאטא את הביצה בקערה בינונית עד רק בשילוב; להפיץ את panko על צלחת. לדלות כל פיסת שפמנון הראשון בביצה, ואז בפנקו, אריזה panko קלות על הדג עם הידיים שלך כדי לקבל את זה מקל.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
קו צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת ברזל יצוק גדול לבוא לעומק של 1/2 אינץ ' ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הדגים ומטגנים מבלי להסתובב עד פירורי panko הם חום זהוב עמוק, 2 עד 4 דקות. הפעל ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, עוד 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת. (לחלופין, מחממים את התנור ל-425°F. לאחר ציפוי הדג, מעבירים אותו למדף קטן על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום בהיר ופריך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
בעוד הדג הוא טיגון או אפייה, לחמם את הטורטיות לעטוף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
כדי להכין את הטאקו, הניחו את הטורטיות על צלחת. מחלקים את רצועות הדגים בין טורטיות. למעלה עם סלט כרוב, סלסה ורדה, לסחוט סיד, וכוסברה, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו