קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות48
מגזין

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., טאקו שפמנון עם כרוב ליים ורוטב שמנת Chipotle, ו לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הכרוב והמלח במסננת להגדיר על צלחת או תבנית אפייה, לשים צלחת ישירות על הכרוב, ומשקל אותו עם חפץ כבד, כגון פחית גדולה של עגבניות או שעועית, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
לנקז את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
הנח כמה גיליונות של מגבות נייר על השיש שלך.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
להעביר את הכרוב למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגלגלים את מגבות הנייר, מחזיק אותו מעל קערה, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט את הלחות נוספת מתוך הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להעביר את הכרוב לקערה קטנה ולהוסיף את קרם ורוטב adobo.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מתבלים היטב את השפמנון משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שפמנוןשפמנון
8
לטאטא את הביצה בקערה בינונית עד רק בשילוב; להפיץ את panko על צלחת. לדלות כל פיסת שפמנון הראשון בביצה, ואז בפנקו, אריזה panko קלות על הדג עם הידיים שלך כדי לקבל את זה מקל.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
קו צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת ברזל יצוק גדול לבוא לעומק של 1/2 אינץ ' ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הדגים ומטגנים מבלי להסתובב עד פירורי panko הם חום זהוב עמוק, 2 עד 4 דקות. הפעל ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, עוד 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת. (לחלופין, מחממים את התנור ל-425°F. לאחר ציפוי הדג, מעבירים אותו למדף קטן על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום בהיר ופריך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בעוד הדג הוא טיגון או אפייה, לחמם את הטורטיות לעטוף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
כדי להכין את הטאקו, הניחו את הטורטיות על צלחת. מחלקים את רצועות הדגים בין טורטיות. למעלה עם סלט כרוב, סלסה ורדה, לסחוט סיד, וכוסברה, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו