מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., טאקו שפמנון עם כרוב ליים ורוטב שמנת Chipotle, ו לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הכרוב והמלח במסננת להגדיר על צלחת או תבנית אפייה, לשים צלחת ישירות על הכרוב, ומשקל אותו עם חפץ כבד, כגון פחית גדולה של עגבניות או שעועית, לפחות 30 דקות.
הנח כמה גיליונות של מגבות נייר על השיש שלך.
להעביר את הכרוב למגבות נייר.
מגלגלים את מגבות הנייר, מחזיק אותו מעל קערה, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט את הלחות נוספת מתוך הכרוב.
להעביר את הכרוב לקערה קטנה ולהוסיף את קרם ורוטב adobo.
מתבלים היטב את השפמנון משני הצדדים עם מלח ופלפל.
לטאטא את הביצה בקערה בינונית עד רק בשילוב; להפיץ את panko על צלחת. לדלות כל פיסת שפמנון הראשון בביצה, ואז בפנקו, אריזה panko קלות על הדג עם הידיים שלך כדי לקבל את זה מקל.
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת ברזל יצוק גדול לבוא לעומק של 1/2 אינץ ' ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הדגים ומטגנים מבלי להסתובב עד פירורי panko הם חום זהוב עמוק, 2 עד 4 דקות. הפעל ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, עוד 2 עד 4 דקות.
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת. (לחלופין, מחממים את התנור ל-425°F. לאחר ציפוי הדג, מעבירים אותו למדף קטן על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום בהיר ופריך.)
בעוד הדג הוא טיגון או אפייה, לחמם את הטורטיות לעטוף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
כדי להכין את הטאקו, הניחו את הטורטיות על צלחת. מחלקים את רצועות הדגים בין טורטיות. למעלה עם סלט כרוב, סלסה ורדה, לסחוט סיד, וכוסברה, ולאכול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו