קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות48
מגזין

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה

מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., טאקו שפמנון עם כרוב ליים ורוטב שמנת Chipotle, ו לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הכרוב והמלח במסננת להגדיר על צלחת או תבנית אפייה, לשים צלחת ישירות על הכרוב, ומשקל אותו עם חפץ כבד, כגון פחית גדולה של עגבניות או שעועית, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
לנקז את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3
הנח כמה גיליונות של מגבות נייר על השיש שלך.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
להעביר את הכרוב למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מגלגלים את מגבות הנייר, מחזיק אותו מעל קערה, להשתמש בידיים שלך כדי לסחוט את הלחות נוספת מתוך הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להעביר את הכרוב לקערה קטנה ולהוסיף את קרם ורוטב adobo.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מתבלים היטב את השפמנון משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שפמנוןשפמנון
8
לטאטא את הביצה בקערה בינונית עד רק בשילוב; להפיץ את panko על צלחת. לדלות כל פיסת שפמנון הראשון בביצה, ואז בפנקו, אריזה panko קלות על הדג עם הידיים שלך כדי לקבל את זה מקל.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
קו צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת ברזל יצוק גדול לבוא לעומק של 1/2 אינץ ' ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הדגים ומטגנים מבלי להסתובב עד פירורי panko הם חום זהוב עמוק, 2 עד 4 דקות. הפעל ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, עוד 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת. (לחלופין, מחממים את התנור ל-425°F. לאחר ציפוי הדג, מעבירים אותו למדף קטן על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום בהיר ופריך.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
בעוד הדג הוא טיגון או אפייה, לחמם את הטורטיות לעטוף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
כדי להכין את הטאקו, הניחו את הטורטיות על צלחת. מחלקים את רצועות הדגים בין טורטיות. למעלה עם סלט כרוב, סלסה ורדה, לסחוט סיד, וכוסברה, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו