קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום

מבשלים את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום
לבשל את הספר: כרוב נאפה וסלט בצל אדום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 104 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן שומשום קלוי, זנגביל, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כרוב נאפה ומרק שרימפס, לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל, ו מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבצל לאורכו לרבעים, ולאחר מכן דק מאוד לחתוך כל רבעון לאורכו. אתה צריך בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים מסננת, מוסיפים 1 כפית מלח, וזורקים היטב. הגדר מעל קערה ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה ויוצקים מעל מים רותחים כדי לכסות (כ 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
4
בואו לעמוד דקה או שתיים, ולאחר מכן לנקז במסננת.
5
מניחים בחזרה בקערה ומניחים בצד.
6
לשטוף את הבצל עם מים קרים, ולאחר מכן לסחוט יבש ולהוסיף לכרוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את 2 כפיות שמן שומשום בווק קטן או מחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים כ 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את החומץ, וברגע שהוא מבעבע, יוצקים את התערובת על הסלט. לזרוק כדי להתמזג, ולאחר מכן להוסיף את המלח כפית הנותרים ולזרוק שוב. הסלט יכול להיות מוגש מיד או עזב לעמוד עד שעה כך טעמים יכולים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
10
ממש לפני ההגשה, לטעום ולהוסיף קצת יותר שמן שומשום אם אתה רוצה להביא את הטעם קדימה, כמו גם יותר מלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את עלי כוסברה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.

ציוד