Cook The Book: Wild פטריות ותרד Lasgananananananan צמחוני ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 624 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך יין מדיירה, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, ו לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 חמאת כף במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חצי שום; מבשלים עד הזהב אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים חצי עלי התרד, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד קמלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
מסננים את התרד במסננת. חזור עם כף נוספת של החמאה ואת השום הנותרים ותרד. כאשר התרד הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט כדי לחלץ את כל הנוזל. בערך קוצצים את התרד; מניחים בקערה בינונית.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שליש מהפטריות; מתבלים עם 1 כפית מלח ו - ¼ כפית פלפל. מבשלים עד שהפטריות מתרככות ומשחמות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
יוצקים ¼ כוס מדיירה למחבת החמה עם פטריות, ולהשתמש בכף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות משחימים מבושל על המחבת. מבשלים את הפטריות עד שהנוזל כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מדיירה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים פטריות לקערה בינונית. חזור עם עוד 2 כפות חמאה, שליש נוסף של הפטריות, ו ¼ כוס מדיירה. (שמורת פטריות שנותרו ומדיירה לציפוי.) מערבבים בשני שלישים מהפטרוזיליה הקצוצה עם הפטריות.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, חום 1 חלב ליטר. ממיסים 1 חמאה מקל בסיר בינוני על חום בינוני. כאשר בועות חמאה, מפזרים את הקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, עד בועות התערובת והופך עבה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר את המחבת מהחום. מערבבים 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, אגוז מוסקט, ו ½ כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
פזר ½ כוס הרוטב בתחתית 9 x 13 אינץ ' מחבת קלייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים שכבה של סדינים לזניה במחבת, זמירה כדי להתאים; להפיץ 1 כוס תערובת תרד, 1 כוס תערובת פטריות, ו ½ כוס הרוטב על גבי סדינים לזניה. חזור על השכבות מספר פעמים. עבור השכבה האחרונה, מניחים סדינים לזניה על גבי; מורחים ½ כוס הרוטב על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הנותרים ½ כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
אופים עד העליון הוא חום זהוב, 1 עד 1 ¼ שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
6
ממש לפני ההגשה, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השלישי הנותר של פטריות מבושלות; העונה עם 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד זהב ומכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
הוסף את הנותרים 1/4 כוס מדיירה, ומערבבים עם כף עץ כדי לשחרר כל ביטים מבושל על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הפטרוזיליה הטרייה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשר
מדיירה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
בסיר קטן, לשלב את שמור 1/4 כוס רוטב עם הנותרים 1/2 כוס חלב. מעל חום בינוני, להקציף עד חם וחלק. כפית את הפטריות המבושלות על כל מנה, או לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות