קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות60
מגזין

מבשלים את הספר: לזניה פטריות בר ותרד

מבשלים את הספר: לזניה פטריות בר ותרד
Cook The Book: Wild פטריות ותרד Lasgananananananan צמחוני ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 624 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך יין מדיירה, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו מבשלים את הספר: לזניה עם ריקוטן כרובית קלוי ותרד, לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, ו לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 חמאת כף במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חצי שום; מבשלים עד הזהב אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים חצי עלי התרד, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד קמלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מסננים את התרד במסננת. חזור עם כף נוספת של החמאה ואת השום הנותרים ותרד. כאשר התרד הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט כדי לחלץ את כל הנוזל. בערך קוצצים את התרד; מניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הריקוטה, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שליש מהפטריות; מתבלים עם 1 כפית מלח ו - ¼ כפית פלפל. מבשלים עד שהפטריות מתרככות ומשחמות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
יוצקים ¼ כוס מדיירה למחבת החמה עם פטריות, ולהשתמש בכף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות משחימים מבושל על המחבת. מבשלים את הפטריות עד שהנוזל כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים פטריות לקערה בינונית. חזור עם עוד 2 כפות חמאה, שליש נוסף של הפטריות, ו ¼ כוס מדיירה. (שמורת פטריות שנותרו ומדיירה לציפוי.) מערבבים בשני שלישים מהפטרוזיליה הקצוצה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מדיירהמדיירה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בסיר בינוני מעל חום בינוני, חום 1 חלב ליטר. ממיסים 1 חמאה מקל בסיר בינוני על חום בינוני. כאשר בועות חמאה, מפזרים את הקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, עד בועות התערובת והופך עבה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
הסר את המחבת מהחום. מערבבים 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, אגוז מוסקט, ו ½ כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
פזר ½ כוס הרוטב בתחתית 9 x 13 אינץ ' מחבת קלייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים שכבה של סדינים לזניה במחבת, זמירה כדי להתאים; להפיץ 1 כוס תערובת תרד, 1 כוס תערובת פטריות, ו ½ כוס הרוטב על גבי סדינים לזניה. חזור על השכבות מספר פעמים. עבור השכבה האחרונה, מניחים סדינים לזניה על גבי; מורחים ½ כוס הרוטב על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הנותרים ½ כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
אופים עד העליון הוא חום זהוב, 1 עד 1 ¼ שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
6
ממש לפני ההגשה, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השלישי הנותר של פטריות מבושלות; העונה עם 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד זהב ומכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הוסף את הנותרים 1/4 כוס מדיירה, ומערבבים עם כף עץ כדי לשחרר כל ביטים מבושל על החלק התחתון של המחבת. מערבבים את הפטרוזיליה הטרייה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בסיר קטן, לשלב את שמור 1/4 כוס רוטב עם הנותרים 1/2 כוס חלב. מעל חום בינוני, להקציף עד חם וחלק. כפית את הפטריות המבושלות על כל מנה, או לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מגישים לזניה חמה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק