קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי

מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי
המתכון לבשל את הספר: לחם אגוז צרפתי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח שולחן, שמרים מכונת לחם, חצאי אגוז איכותיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את החיטה השלמה וקמח לבן, סוכר, מלח ושמרים. מערבבים במרץ במים, משפשפים את הקערה ומערבבים עד שהבצק מעורבב היטב וחלק. אם התערובת יבשה מדי כדי לשלב את כל הקמח, קצת בכל פעם, מערבבים רק מספיק מים כדי למזג את החומרים; לא להרטיב יתר על המידה, כמו הבצק צריך להיות נוקשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חיטהחיטה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.בינתיים, להזמין 4 חצאי אגוז מושלמים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את השארית על תבנית אפייה וטוסט קל, ערבוב כמה פעמים, בתנור 325°f שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד ריחני ופשוט משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו מגניב. קוצצים דק (במעבד מזון, אם תרצה בכך).
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
עלייה שנייה: מערבבים במרץ את האגוזים המקוררים לתוך הבצק. אם זה לא נוקשה, מערבבים מספיק קמח מלא כדי להקשות לערבב. באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז, עובד כל הדרך סביב הקערה, להפוך אותו משומן היטב, אז קמח מאובק, 3 ליטר (או גדול יותר) סיר מתכת כבד (או להשתמש תבשיל עגול שטוח תחתית עם מכסה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן, ואז להחליק את פני השטח עם מרית גומי משומן או קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
חותכים 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים כדי ליצור x בחלק העליון במרכז; מזמרה מטבח משומנת היטב לעבוד הכי טוב.
8
שים את 4 חצאי אגוז untoasted בזוויות של " x " לקישוט: לחץ למטה מאוד בחוזקה כדי להטביע אותם. כסה את הסיר במכסה.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בואו לעלות באמצעות כל השיטות האלה: עבור 1 1/2 - כדי 2 1/2 שעות עלייה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1-עד 2 שעות, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן להגדיר בטמפרטורת החדר. המשיכו עד שהבצק יכפיל את עצמו מגודלו המנופח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
הכנה אפייה: 15 דקות לפני זמן האפייה, מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 204°. אבק קל את הבצק העליון עם קמח חיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את המכסה והמשיך לאפות במשך 20 עד 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס החלק העבה יוצא עם רק כמה חלקיקים נצמדים לתחתית (או עד המרכז רושם 207 עד 210°f על מדחום מיידי לקרוא). ואז אופים במשך 5 דקות יותר כדי להבטיח את המרכז נעשה. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את כיכר אל המדף, מפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר אותו, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הגשה ואחסון: כיכר טעמים ופרוסות הטוב ביותר בטמפרטורת החדר. מגניב לחלוטין לפני אחסון אטום פלסטיק או לסכל. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ