מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי
המתכון לבשל את הספר: לחם אגוז צרפתי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח שולחן, שמרים מכונת לחם, חצאי אגוז איכותיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.
הוראות
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את החיטה השלמה וקמח לבן, סוכר, מלח ושמרים. מערבבים במרץ במים, משפשפים את הקערה ומערבבים עד שהבצק מעורבב היטב וחלק. אם התערובת יבשה מדי כדי לשלב את כל הקמח, קצת בכל פעם, מערבבים רק מספיק מים כדי למזג את החומרים; לא להרטיב יתר על המידה, כמו הבצק צריך להיות נוקשה מאוד.
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.בינתיים, להזמין 4 חצאי אגוז מושלמים לקישוט.
מורחים את השארית על תבנית אפייה וטוסט קל, ערבוב כמה פעמים, בתנור 325°f שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד ריחני ופשוט משחימים קלות.
בואו מגניב. קוצצים דק (במעבד מזון, אם תרצה בכך).
עלייה שנייה: מערבבים במרץ את האגוזים המקוררים לתוך הבצק. אם זה לא נוקשה, מערבבים מספיק קמח מלא כדי להקשות לערבב. באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז, עובד כל הדרך סביב הקערה, להפוך אותו משומן היטב, אז קמח מאובק, 3 ליטר (או גדול יותר) סיר מתכת כבד (או להשתמש תבשיל עגול שטוח תחתית עם מכסה).
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן, ואז להחליק את פני השטח עם מרית גומי משומן או קצות אצבעות.
חותכים 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים כדי ליצור x בחלק העליון במרכז; מזמרה מטבח משומנת היטב לעבוד הכי טוב.
שים את 4 חצאי אגוז untoasted בזוויות של " x " לקישוט: לחץ למטה מאוד בחוזקה כדי להטביע אותם. כסה את הסיר במכסה.
בואו לעלות באמצעות כל השיטות האלה: עבור 1 1/2 - כדי 2 1/2 שעות עלייה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1-עד 2 שעות, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן להגדיר בטמפרטורת החדר. המשיכו עד שהבצק יכפיל את עצמו מגודלו המנופח.
הכנה אפייה: 15 דקות לפני זמן האפייה, מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 204°. אבק קל את הבצק העליון עם קמח חיטה מלאה.
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 45 דקות.
הסר את המכסה והמשיך לאפות במשך 20 עד 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס החלק העבה יוצא עם רק כמה חלקיקים נצמדים לתחתית (או עד המרכז רושם 207 עד 210°f על מדחום מיידי לקרוא). ואז אופים במשך 5 דקות יותר כדי להבטיח את המרכז נעשה. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר את כיכר אל המדף, מפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר אותו, במידת הצורך.
הגשה ואחסון: כיכר טעמים ופרוסות הטוב ביותר בטמפרטורת החדר. מגניב לחלוטין לפני אחסון אטום פלסטיק או לסכל. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.