קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס

מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס
מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שרימפס, מים, צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מאכלי הים האדום של ריק ביילס בצ'ילה, מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless, ו Horchata (מותאם מריק Bayless) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מניחים את השעועית ומכסים עם 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכבות את החום ולתת את השעועית לשבת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז.
3
להחזיר את השעועית לסיר ולכסות עם הנותרים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך, מערבבים את צ 'וריסו, שומר, בצל, צ' ילי chipotle ב adobo, כיסוי חלקי, ומבשלים עד השעועית הם רכים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים את המרק לבלנדר, בקבוצות במידת הצורך, ומערבבים עד שהוא יוצר מחית חלקה. להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את המלח והפלפל, מערבבים, ומחממים על חום בינוני עד חם, ואז מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם כתומים-אדומים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים את המרק בקערות בודדות מעוטרות עם tostadas וגבינה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
TostadasTostadas
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)