מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שרימפס, מים, צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מאכלי הים האדום של ריק ביילס בצ'ילה, מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless, ו Horchata (מותאם מריק Bayless) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מניחים את השעועית ומכסים עם 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכבות את החום ולתת את השעועית לשבת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
להחזיר את השעועית לסיר ולכסות עם הנותרים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך, מערבבים את צ 'וריסו, שומר, בצל, צ' ילי chipotle ב adobo, כיסוי חלקי, ומבשלים עד השעועית הם רכים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים את המרק לבלנדר, בקבוצות במידת הצורך, ומערבבים עד שהוא יוצר מחית חלקה. להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את המלח והפלפל, מערבבים, ומחממים על חום בינוני עד חם, ואז מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם כתומים-אדומים, 3 עד 4 דקות.