מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי
לבשל את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. גשו לסופר וקנו את נבטי צנון דייקון, חומץ אורז מתובל, זנגביל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי, סוכריות על מקל מוס סלמון מעושן עם Wasabi קרם פרש פתיתי וונטון אפויים, ו לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטאטא 1/4 כוס שמן ביצה לבן בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים עטיפות wonton בשכבה אחת על משטח העבודה; מברשת עם כמה תערובת שמן ומפזרים חצי זרעי שומשום. מקפלים באלכסון לשניים.
מברשת עם תערובת שמן יותר; אצן עם זרעים הנותרים.
חותכים כל אחד לשני משולשים.
אופים עד הזהב, על 13 דקות. מגניב.
לטאטא חומץ, עירית, ווסאבי, זנגביל, ונשאר 1/2 כפית שמן בקערה. מכסים כל וונטון עם 1 פרוסת סלמון, ואז טפטוף עם תערובת ווסאבי. סלמון עליון עם נבטים, ואז מקפלים סלמון על נבטים. למעלה עם יותר נבטים.