קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה

מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה
לבשל את הספר: סומליה סמבוסה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: כלב מנוקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים את הבשר, פטרוזיליה, אבקת קארי, שום, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב לשבור גושים, עד הבשר הוא כבר לא ורוד. טעם ולהוסיף עוד אבקת קארי אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים את תערובת הבשר לקערה בינונית וקריר לטמפרטורת החדר. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
חתוך כל עטיפת אגרול לחצי באלכסון. עבודה עם משולש אחד בכל פעם, מברשת קלות את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים את הצד הארוך של המשולש לשניים, צובטים את הקצה לאטום וליצור כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים כף נדיבה של תערובת הבשר לתוך הכוס, ולאחר מכן למשוך את הדש הפתוח של העטיפה מעל הכוס, לחיצה לאטום. כמו כל sambusa הוא סיים, למקם אותו על תבנית האפייה. כאשר הסדין מלא, מכסים את הסמבוסות עם פיסת נייר קלף אחרת וממשיכים לשכב עם סמבוסה מוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
קו מגש עם מספר שכבות של מגבות נייר. במחבת, לחמם על 1 אינץ ' של שמן עד מדחום עמוק טיגון קורא 185° עד375, או קמצוץ של בועות קמח רוחש בשמן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים חצי מהסמבוסה לשמן ומבשלים 2 עד 4 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים. באמצעות מלקחיים או רחפן, להעביר את sambusas למגש נייר-מגבת מצופה לנקז בקצרה. חזור עם הסמבוסה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
לשרת.