מבשלים את הספר: סומליה סמבוסה
לבשל את הספר: סומליה סמבוסה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: כלב מנוקד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים את הבשר, פטרוזיליה, אבקת קארי, שום, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב לשבור גושים, עד הבשר הוא כבר לא ורוד. טעם ולהוסיף עוד אבקת קארי אם אתה רוצה.
מעבירים את תערובת הבשר לקערה בינונית וקריר לטמפרטורת החדר. מחק את המחבת.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
חתוך כל עטיפת אגרול לחצי באלכסון. עבודה עם משולש אחד בכל פעם, מברשת קלות את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים את הצד הארוך של המשולש לשניים, צובטים את הקצה לאטום וליצור כוס קטנה.
מניחים כף נדיבה של תערובת הבשר לתוך הכוס, ולאחר מכן למשוך את הדש הפתוח של העטיפה מעל הכוס, לחיצה לאטום. כמו כל sambusa הוא סיים, למקם אותו על תבנית האפייה. כאשר הסדין מלא, מכסים את הסמבוסות עם פיסת נייר קלף אחרת וממשיכים לשכב עם סמבוסה מוגמרת.
קו מגש עם מספר שכבות של מגבות נייר. במחבת, לחמם על 1 אינץ ' של שמן עד מדחום עמוק טיגון קורא 185° עד375, או קמצוץ של בועות קמח רוחש בשמן.
מוסיפים חצי מהסמבוסה לשמן ומבשלים 2 עד 4 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים. באמצעות מלקחיים או רחפן, להעביר את sambusas למגש נייר-מגבת מצופה לנקז בקצרה. חזור עם הסמבוסה הנותרת.