לבשל את הספר: עוף פיקניק מטוגן הבלילה גרגר תה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 72 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס תה ירוק כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון, לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו.
הוראות
1
כדי להמליח את העוף: יומיים לפני ההגשה, לשלב את התה, גרידת לימון, סוכר, ומלח בסיר ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, עד המלח והסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, להוסיף את מי הקרח להתקרר לחלוטין. הטביעו את חתיכות העוף בנוזל, מכסים ומקררים במשך 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
לפחות 1 שעה לפני ההגשה, להסיר את העוף מן המלח לנקז מסננת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים 3 כוסות של הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא יחד את חלב החמאה וביצים בקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים יחד את הקמח הנותר, את קמח התירס, את המפרץ הישן, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל בקערה שלישית. הגדר שני מדפים תיל מעל שני גליונות אפייה נפרדים rimmed.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מעיל כל חתיכה קלות את הקמח הרגיל ולנער את העודף. טובלים בחמאה ובלילה ביצה, ולבסוף מגלגלים את העוף בתערובת קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
להעביר את החלקים למתלה ולתת לשבת 20 עד 30 דקות לפני הטיגון.
6
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה וחום על חום גבוה עד קמצוץ של קמח זרועים לתוך השמן מיד בועות או תרמומטר עמוק רושמים 185°. עבודה בקבוצות, מטגנים את חתיכות העוף, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן. לבשל במשך 8 דקות, להעיף, ולבשל במשך 7 דקות יותר. העוף צריך להיות חום זהוב. המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר החלק העבה הוא פירסינג, ומד חום מיידי לקרוא צריך לרשום165.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להעביר את החלקים למתלה החוט הנקי; כתם אותם עם מגבות נייר. מגניב במשך כמה דקות או לכסות בקלילות ולמקם במקרר לילה לפני ההגשה.