מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חמים טורקי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל חלב, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע, ו קבב לולה-קבב טלה פרסי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פלפל חלב בקערה קטנה עם 1 כף מים חמים.
בואו לעמוד עד pastelike, על 5 דקות.
מניחים את טלה הקרקע בקערת ערבוב.
מוסיפים את ממרח הפלפל, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לאחר הרטבת הידיים קלות עם מים קרים, ללוש את תערובת כבש יחד ביד, לסחוט את כל בועות אוויר.
מחלקים את תערובת הטלה ל 4 מנות שוות. עובש את תערובת כבש על שיפודים לעשות נקניקיות שטוחות ללא עור כי הם כ 7 אינץ 'ארוך, 1 אינץ' רחב, ו אינץ ' עבה, צובט את הבשר עם האגודל, האצבע האמצעית, ואת האצבע טבעת.
מניחים את הקבב על צלחת אפייה עם צדדים מורמים, או על מגש מרופד בניילון נצמד. מקררים את הקבב, מכוסה, עד שאתה מוכן גריל.
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש גבוה.
כאשר מוכן לבשל, מברשת בנדיבות שמן את הסורג גריל, אם שימוש. מסדרים את הקבב מעל החום וגריל אותם עד השחמה בחוץ מבושל לפי הטעם, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני. (טורקים מעדיפים בשרם מבושל היטב.)
שימוש lavash כדי להגן על הידיים, להחליק את קבב בגריל מעל שיפודים על מגש או צלחות. כתם את השומן כבש את הקבב על הלאוואש, ולאחר מכן גריל אותו עד קלוי קלוי, 1 עד 2 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים. צפה lavash; זה יכול לשרוף במהירות.
חותכים את הלוואש הקלוי לריבועים 4 אינץ ' להגשה עם הטלה, ומגישים מיד עם הבצל מתענג בצד.
מניחים את הבצל בקערת ערבוב מרופדת במגבת צלחת כותנה נקייה.
מוסיפים את המלח וזורקים לערבב.
בואו תערובת הבצל לעמוד במשך כ 5 דקות. עבודה על הקערה, לסחוט את הבצל בחוזקה ככל האפשר על ידי איסוף ופיתול הקצוות של מטלית צלחת לסחוט את מיץ הבצל. הניחו את מי הבצל בצד לשימוש נוסף.
מניחים את הבצל, פטרוזיליה, סומאק בקערת ערבוב לזרוק לערבב.
מגישים את התענג בתוך שעה 1 של ערבוב.