קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חמים טורקי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל חלב, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע, ו קבב לולה-קבב טלה פרסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פלפל חלב בקערה קטנה עם 1 כף מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לעמוד עד pastelike, על 5 דקות.
3
מניחים את טלה הקרקע בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את ממרח הפלפל, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לאחר הרטבת הידיים קלות עם מים קרים, ללוש את תערובת כבש יחד ביד, לסחוט את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחלקים את תערובת הטלה ל 4 מנות שוות. עובש את תערובת כבש על שיפודים לעשות נקניקיות שטוחות ללא עור כי הם כ 7 אינץ 'ארוך, 1 אינץ' רחב, ו אינץ ' עבה, צובט את הבשר עם האגודל, האצבע האמצעית, ואת האצבע טבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים את הקבב על צלחת אפייה עם צדדים מורמים, או על מגש מרופד בניילון נצמד. מקררים את הקבב, מכוסה, עד שאתה מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
כאשר מוכן לבשל, מברשת בנדיבות שמן את הסורג גריל, אם שימוש. מסדרים את הקבב מעל החום וגריל אותם עד השחמה בחוץ מבושל לפי הטעם, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני. (טורקים מעדיפים בשרם מבושל היטב.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
שימוש lavash כדי להגן על הידיים, להחליק את קבב בגריל מעל שיפודים על מגש או צלחות. כתם את השומן כבש את הקבב על הלאוואש, ולאחר מכן גריל אותו עד קלוי קלוי, 1 עד 2 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים. צפה lavash; זה יכול לשרוף במהירות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
חותכים את הלוואש הקלוי לריבועים 4 אינץ ' להגשה עם הטלה, ומגישים מיד עם הבצל מתענג בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1
מניחים את הבצל בקערת ערבוב מרופדת במגבת צלחת כותנה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מוסיפים את המלח וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בואו תערובת הבצל לעמוד במשך כ 5 דקות. עבודה על הקערה, לסחוט את הבצל בחוזקה ככל האפשר על ידי איסוף ופיתול הקצוות של מטלית צלחת לסחוט את מיץ הבצל. הניחו את מי הבצל בצד לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את הבצל, פטרוזיליה, סומאק בקערת ערבוב לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מגישים את התענג בתוך שעה 1 של ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)