מבשלים את הספר: תרד מוקרם
לבשל את הספר: תרד מוקרם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותקני שמן זית, שום, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד, ו איך לבשל: תרד מוקרם לקטו-צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רסק ג ' ינג ' ר שום, דופק את זנגביל, שום, וקורט של מלח במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
להוסיף קצת מים כדי לדלל את הדבק. לאחסן במיכל מכוסה עם קצת שמן זית על פני השטח. זה נמשך בערך שבוע.
עבור התרד, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים 1 כף גדולה זנגביל-שום רסק ומבשלים לרגע, מערבלים אותו בחמאה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים עד מצופה היטב. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מוסיף את השמנת וערימה את התרד לתוך הסיר, לחיצה עליו למטה, כך שאתה יכול להתאים את כל זה. לכסות ולבשל עד wilts תרד, על 10 דקות. מקפלים את התרד לתוך תפוחי אדמה ושמנת, ומגישים.