מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, חמאה, סוכר וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מגזרות ויטראז, קישוטי ויטראז, ו עוגיות ויטראז.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצה, החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
סוכר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
בינתיים, מרסקים גס כל צבע של ממתק קשה בנפרד; מניחים בצד. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריה קשה
בצק
גלול
4
חותכים עם 4 אינץ'. חותכי עוגיות טבולים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
5
גזור מרכזים עם 1 אינץ'. חותכי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
6
מניחים עוגיות 1 פנימה. מלבד על נייר אפייה מצופה בנייר כסף גריז קל. ממלאים מרכזי עם סוכריות כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
7
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד שהממתקים נמסים והקצוות מתחילים להשחים. מגניב לחלוטין על גיליון אפייה. מקלפים בזהירות עוגיות מהנייר כסף.
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!