קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מדליונים חזיר עם רוטב תפוחים

מדליונים חזיר עם רוטב תפוחים
מדליונים חזיר עם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, פילה חזיר, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי חזיר סיידר עם תפוח-טימין רוטב, ו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר.

הוראות

1
מפזרים פרוסות חזיר באופן שווה עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזיר מבושלחזיר מבושל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף חזיר; לבשל 2 עד 3 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
הסר חזיר לצלחת; לכסות כדי לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
באותו מחבת, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה. מבשלים בצל ושום בחמאה 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך. מערבבים בקמח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף סיידר ומרק; לבשל 1 דקה או עד מעובה. מערבבים רוזמרין קצוץ ונותר 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים חזיר עם רוטב סיידר.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מקשטים עם זרזיף רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים