מדליית זהב ® בצק פיצה קלאסי
מדליית זהב ® בצק פיצה קלאסי הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לך שמן צמחי, רוטב פיצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי, ו מטבל ירקות במדליית זהב.
הוראות
בסיר 1-ליטר, לחמם את המים על חום בינוני עד חם ו מדחום מיידי לקרוא קורא 41° כדי115. בקערה גדולה, להמיס את השמרים במים החמים. עם כפית עץ, מערבבים במחצית הקמח ואת כל השמן, מלח וסוכר. מערבבים מספיק מהקמח הנותר, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק קל להתמודד.
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-10 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם 20 דקות.
בעדינות לדחוף את האגרוף שלך לתוך הבצק כדי להוציא אותו. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון נצמד; מקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. (אם הבצק צריך להכפיל את גודלו במהלך הקירור, בעדינות לדחוף אגרוף לתוך הבצק כדי להוציא אותו.)
הזז את מתלה התנור למצב האמצעי של התנור.
מניחים בצק במרכז גיליון עוגיות ungreased או 12 אינץ ' פיצה פאן. לחץ על הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', באמצעות אצבעות מקומטות. לחץ על הבצק מהמרכז לקצה כך שהקצה מעט עבה יותר מהמרכז.
מורחים את רוטב הפיצה על הבצק כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מוסיף את התוספות או גבינה, המבורגר, נקניק איטלקי או פיצה פפרוני.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב וגבינות נמסות משחי קל.