מדלן אנגלית
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מדלן, מדלן, ו מדלן.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
Grease 6 x 120ml moulds מדלן (ראה טיפ, להלן). שים 50 גרם של קוקוס במעבד מזון עם הסוכר וויז עד הקוקוס הוא בסדר כמו הסוכר. עצה לתוך קערת ערבוב עם חמאה, קמח, ביצה ויוגורט, ו יז עם מקציף חשמלי עד חלקה. מערבבים את הדובדבנים, ולאחר מכן לחלק בין התבניות. לשבת על תבנית אפייה ואופים במשך 35-45 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות, ואז להפוך את פחיות להתקרר לחלוטין.
מחממים את הריבה במחבת או במיקרוגל, ואז מסננים כדי להסיר את גושי הדובדבן. תטה את הקוקוס הנותר על צלחת. תקצצי כל תחתית רופפת של עוגיות המדלן כדי שהן ישבו שטוחות.
מברשת ציפוי דק של ריבה על כל אחד לגלגל את הקוקוס כדי לכסות. ישמור בתוך פח אטום עד 2 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור מדלן. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![קרם שרי NV Solera]()
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.