זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מדלן, מדלן, ו מדלן.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Grease 6 x 120ml moulds מדלן (ראה טיפ, להלן). שים 50 גרם של קוקוס במעבד מזון עם הסוכר וויז עד הקוקוס הוא בסדר כמו הסוכר. עצה לתוך קערת ערבוב עם חמאה, קמח, ביצה ויוגורט, ו יז עם מקציף חשמלי עד חלקה. מערבבים את הדובדבנים, ולאחר מכן לחלק בין התבניות. לשבת על תבנית אפייה ואופים במשך 35-45 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות, ואז להפוך את פחיות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מדלן.
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
זילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את הריבה במחבת או במיקרוגל, ואז מסננים כדי להסיר את גושי הדובדבן. תטה את הקוקוס הנותר על צלחת. תקצצי כל תחתית רופפת של עוגיות המדלן כדי שהן ישבו שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ריבה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברשת ציפוי דק של ריבה על כל אחד לגלגל את הקוקוס כדי לכסות. ישמור בתוך פח אטום עד 2 ימים.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור מדלן. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.