מהפך קישואים תפוח לחם
מהפך קישואים תפוח לחם הוא ללא חלב וצמחוני לחם. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. מתכון זה משמש 36. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, קישואים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: לחם קישואים מהפך, לחם קישואים אננס מהפך, ו לחם קישואים שוקולד מהפך.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. בקערה גדולה מקציפים את הביצים לקצף.
מוסיפים את השמן, רסק התפוחים, הסוכרים והווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה את הקישואים, התפוחים והפקאנים.
העברה לשלושה 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר מצופות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.