ייתכן מוליגטוני הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 336 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, אבקת קארי, עוף צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוליגטוני, מוליגטוני, ו מוליגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בטטה, בצל ופלפל; מטגנים 10 דקות או עד כמעט מכרז; מוסיפים שום, ומטגנים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים מרק עוף ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות, ערבוב מדי פעם
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4
מניחים 2 כוסות מרק תערובת בבלנדר. עם מכסה מרכז של בלנדר המכסה הוסר, תהליך על מהירות נמוכה עד חלקה. החזר תערובת פירה לתערובת המרק הנותרת.