מולים ברוטב חרדל
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מולים ברוטב חרדל, מולים וצ'יפס עם מיונז חרדל, ו לאגר-מולים מאודים עם חרדל, קילבסן ושמיר.
הוראות
כדי לנקות מולים, להשליך כל פגז שבור או פתוח (מת) מולים. לשפשף מולים שנותרו במים קרים, הסרת כל ארטיק עם סכין קילוף משעמם. משוך זקן על ידי מתן משיכה (באמצעות מגבת מטבח עשוי לעזור). אם יש לך בעיה להסיר אותו, להשתמש צבת כדי לאחוז ולמשוך בעדינות.
מניחים מולים במיכל גדול. מכסים במים קרים. להסעיר מים ביד, ואז לנקז ולהשליך מים. חזור מספר פעמים עד שהמים זורמים ברורים; לנקז.
בתנור הולנדי של 4 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים שום ופלפל בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתרכך. מערבבים ביין; חום לרתיחה. מערבבים במולים ופטרוזיליה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 5 עד 10 דקות או עד פגזי mussel נפתחו. מערבבים מעיל עם נוזל. זרוק כל מולים שאינם פתוחים.
בסיר 1 ליטר, לחמם את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד חם (לא להרתיח).
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
![Stonestreet Estate שרדונה]()
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.