קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

מולים עם עגבניות, יין, אניס

מולים עם עגבניות, יין, אניס
מולים עם עגבניות, יין, אניס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו בצל, יין, ליקר בטעם אניס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מולים עם עגבניות ויין לבן, ברי תאנה עם יין אדום וזרעי אניס, ו הדר ויין מחושל אניס.

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים מולים, 2 כפות פטרוזיליה, אנשובי ושום, ואז ליקר; מערבבים כדי להתמזג. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(מקרטון)(מקרטון)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים רוטב עגבניות ויין. מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 6 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים מולים ורוטב בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
רסס מולים עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דַק-דַק-

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.