מולים עם עגבניות, יין, אניס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו בצל, יין, ליקר בטעם אניס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מולים עם עגבניות ויין לבן, ברי תאנה עם יין אדום וזרעי אניס, ו הדר ויין מחושל אניס.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים מולים, 2 כפות פטרוזיליה, אנשובי ושום, ואז ליקר; מערבבים כדי להתמזג. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(מקרטון)
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים רוטב עגבניות ויין. מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 6 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים מולים ורוטב בין 4 קערות רדודות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.