מולים עם עגבניות, יין, אניס
מולים עם עגבניות, יין, אניס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו בצל, יין, ליקר בטעם אניס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מולים עם עגבניות ויין לבן, ברי תאנה עם יין אדום וזרעי אניס, ו הדר ויין מחושל אניס.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
מוסיפים מולים, 2 כפות פטרוזיליה, אנשובי ושום, ואז ליקר; מערבבים כדי להתמזג. להרתיח 1 דקה.
מוסיפים רוטב עגבניות ויין. מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 6 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים מולים ורוטב בין 4 קערות רדודות.
רסס מולים עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.