אם יש לך כשעתיים ו-45 דקות לבלות במטבח, צלעות קצוצות מולסה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 590 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, מלח ופלפל, שמן זרעי ענבים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מסיבוב חדש בדרום , צלעות קצרות מולסה של Magpie's ו- Short Ribs .
הוראות
1
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2
מברישים את הפלפל בשמן זרעי ענבים (שומרים את שאר השמן) וצולים בתנור עד להחרך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
3 כפות שמן זרעי ענבים (כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
(כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
3
מוציאים מהתנור ומניחים בכלי מכוסה או בשקית ניילון להזעה. אפשר לחום התנור לרדת ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל אדום, גבעולים וגרעינים הוסרו
פלפל אדום, גבעולים וזרעים הוסר
4
מתבלים צלעות קצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מחממים את 2 כפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה עם מכסה. צורבים צלעות קצרות מכל הצדדים ומוציאים לצלחת שימוש. באותה מחבת מטגנים סלרי, גזר ובצל עד שהבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים ציר בקר, רסק עגבניות, מולסה, רוזמרין ותימין ומערבבים לאיחוד. מחזירים צלעות קצרות לתבנית, מכסים במכסה או בנייר כסף ומטגנים בחום של 350 מעלות צלזיוס עד שהבשר נופל מהעצם, בערך 1 עד 1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי בשר
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 כוסות קמח חיטה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בזמן שהצלעות מתבשלות, קולפים את הפלפל הקלוי וחותכים ג'וליאן.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
זכור להשתמש בכפפת תנור כאשר אתה מוציא את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוציאים את בשר הצלעות והעצמות לצלחת שימוש. מסננים את מיצי המחבת לקערה ואז מחזירים אותם למחבת על אש בינונית-גבוהה. צור תמיסה על ידי הקצפה של 2 כפות מים לתוך קערה קטנה של עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת