קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

מולסה צלעות קצרות קלוע

מולסה צלעות קצרות קלוע
אם יש לך כשעתיים ו-45 דקות לבלות במטבח, צלעות קצוצות מולסה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 590 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה עלים שטוחים, מלח ופלפל, שמן זרעי ענבים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מסיבוב חדש בדרום , צלעות קצרות מולסה של Magpie's ו- Short Ribs .

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים1 כף עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2
מברישים את הפלפל בשמן זרעי ענבים (שומרים את שאר השמן) וצולים בתנור עד להחרך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
3 כפות שמן זרעי ענבים (כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)3 כפות שמן זרעי ענבים (כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
(כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)(כף אחת לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
3
מוציאים מהתנור ומניחים בכלי מכוסה או בשקית ניילון להזעה. אפשר לחום התנור לרדת ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל אדום, גבעולים וגרעינים הוסרו1 פלפל אדום, גבעולים וגרעינים הוסרו
פלפל אדום, גבעולים וזרעים הוסרפלפל אדום, גבעולים וזרעים הוסר
4
מתבלים צלעות קצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מחממים את 2 כפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה עם מכסה. צורבים צלעות קצרות מכל הצדדים ומוציאים לצלחת שימוש. באותה מחבת מטגנים סלרי, גזר ובצל עד שהבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים ציר בקר, רסק עגבניות, מולסה, רוזמרין ותימין ומערבבים לאיחוד. מחזירים צלעות קצרות לתבנית, מכסים במכסה או בנייר כסף ומטגנים בחום של 350 מעלות צלזיוס עד שהבשר נופל מהעצם, בערך 1 עד 1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי בשרמלאי בשר
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בזמן שהצלעות מתבשלות, קולפים את הפלפל הקלוי וחותכים ג'וליאן.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8
זכור להשתמש בכפפת תנור כאשר אתה מוציא את התבנית מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוציאים את בשר הצלעות והעצמות לצלחת שימוש. מסננים את מיצי המחבת לקערה ואז מחזירים אותם למחבת על אש בינונית-גבוהה. צור תמיסה על ידי הקצפה של 2 כפות מים לתוך קערה קטנה של עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקציפים את התמיסה לתוך מיצי המחבת ונותנים לתערובת להסמיך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסדרים בשר צלעות על מגש וכפית רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מקשטים בפלפלים קלויים ג'וליאנים, ומפזרים עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס