קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

מוס פטל בכוסות שוקולד

מוס פטל בכוסות שוקולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, מוס פטל בכוסות שוקולד עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 692 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש ציפוי ממתקים צבעוני, קוביות קרח, פטל ונענע ומים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: מוס פטל בכוסות שוקולד, מוס פטל בכוסות שוקולד, ו מיני פטל מוס כוסות שוקולד.

הוראות

1
כוסות שוקולד: בסיר הקטן מחממים ציפוי ממתקים עד להמסה. מערבבים בקיצור עד שהתערובת חלקה ומשולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הפרד את הבסיס הנשלף מקטע הכוס והגזע של כל כוס פלסטיק. למלא כל חלול גזע עם סוכריות ציפוי, ואז להשתמש מאפה מברשת כדי מברשת סוכריות ציפוי מעל הפנימי של כל כוס. מכניסים למקרר למשך 10 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מברישים שכבה שנייה של ציפוי ממתקים בחלק הפנימי של כל כוס. מקררים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
4
הפוך את בסיס הפלסטיק של כל כוס. ממלאים כל בסיס בציפוי ממתקים מומס ומיישרים בעזרת סכין. מכניסים למקרר למשך 10 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מוציאים בזהירות את כוסות השוקולד עם גבעולים מכוסות הפלסטיק. מוציאים בזהירות כל בסיס שוקולד מבסיס הפלסטיק. עם ציפוי הממתקים המומס שנותר, חבר את החלק התחתון של כל גבעול שוקולד לחלק העליון של בסיס שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
תנו לכוסות שוקולד להתייצב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מוס פטל: בקערה גדולה מערבבים את המים הרותחים והג ' לטין עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים קוביות קרח; מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
לוחצים פטל דרך המסננת וזורקים את הזרעים (מחית הפטל צריכה למדוד כ-1/2 כוס). מערבבים מחית פטל לתערובת ג ' לטין. מקררים במשך שעה 1 או עד כמעט להגדיר. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף; מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
חותכים חור בפינת המאפה או שקית הניילון ומכניסים את קצה המאפה הכוכב. ממלאים את השקית במוס פטל. צינור מוס לתוך כל כוס שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מקשטים כל כוס עם נענע ופטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב מוס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.