מוס קרמל וכתום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, מוס קרמל & כתום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם תפוזים, מיץ תפוזים, grand marnier, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), מוס פיסטוק ושוקולד, ו מוס בר מארס (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הג ' לטין במים קרים כדי לרכך אותו.
מחממים את מיץ התפוזים במיקרוגל במשך 1 דקות. לסחוט את המים העודפים מן הג ' לטין, להוסיף את המיץ החם ומערבבים להתמוסס. להפריש להתקרר.
שים את החלמונים, סוכר וגלידת תפוזים לתוך קערה ולטפטף על מחבת של מים חמים במשך 10 דקות עד עבה קצף.
הסר מהחום ולהמשיך לטאטא עד מגניב לחלוטין.
מקפלים את ג ' לטין, כתום לערבב וליקר, אם משתמשים, לתוך תערובת חלמון ביצה. בקערות נפרדות, לטאטא את החלבונים ביצה ושמנת עד ששניהם נוקשים ברכות, ואז לקפל בעדינות לתוך התערובת הכתומה. כפית לתוך 8 כוסות קוקטייל וצינה עד סט. ישמור, מכוסה, במשך 2 ימים.
כמה שעות לפני ההגשה, להפוך את התפוזים קרמל.
מחממים את הסוכר במחבת עם 2 כפות מים. כאשר הסוכר מומס, להגביר את החום ולבשל עד הזהב חיוור.
מוסיפים את התפוזים (דואגים כמו הסוכר יהיה splutter) ומערבלים אותם סביב המחבת כדי מעיל אותם בקרמל. אפשר להתקרר. כפית כמה מקטעי תפוז וכמה מיץ קרמל על גבי כל מוס ומגישים עם ביסקוויטים פריכים בצד.